in dubio
01 Juni 2012 | Australië, Grafton
Jo in dubio
01 Juni 2012 - 10:16
Nicole:
Lieve Jolanda zeker het is veel Geld maar wie weet of jullie er ooit nog eens komen om het dan wel te gaan bezoeken. Dus ik zeg doen een honeymoon heb je ( meestal) maar 1x in je leven.
Xxxxx Nicole -
01 Juni 2012 - 13:17
Mama:
Zeker veel geld, maar het is jullie huwelijksreis. Je wist ook al vantevoren dat het duur zou uitvallen.
VGroetjes mama.eel succes in jullie keuze. -
01 Juni 2012 - 13:34
Tante Vera :
Hier zeeuws meisje , een beetje erg veel geld om een tijger te aaien. En wie garandeerd dat je je hand behoud. ,na het aaien zit erzowie zo een gat in je hand,want daaar zijn die 500euries door gegaan,weet je wat je allemaal met 500eurie,s kan. en je kan misschien ook wel tijdends een blijdorp toer achter de schermen,ook wel een tijger aaien. Ik zou het niet doen,maarja het zeeuws meisje zegt altijd geen cent te veel he!!! Aaan jullie de keus.... schiet je lekker wat mee op , maar als je het toch doet zet dande foto,s tegen betaling op jullie side!! -
01 Juni 2012 - 14:10
Anja Van Kralingen:
Nou Barry en Jolanda ik zou het doen,want je bent er nu toch.
Anders moeten wij de envelopjes 30 juni maar wat meer vullen.Vind je niet.
Groetjes -
01 Juni 2012 - 19:43
Gert Jan:
Het is heel simpel, die eurootjes komen er weer wel, maar effe teruggaan naar Down Under is een stuk lastiger.
Success en zorg dat je niet naar de BBQ ruikt! -
01 Juni 2012 - 20:50
Saskia..:
Ons bin zunig! Zo he, wat kan je allemaal wel niet doen voor 500 euro!! ;-))
Om het je makkelijk te maken...
Even wat praktische info:
Wij zijn aankomende week ook met vakantie, dus wij kunnen niet voor de afvalbak zorgen. Misschien even handig om te weten!
Groetjes! Have fun!!
01 Juni 2012 - 21:45
Oom Leo Tante Gerda:
hoi jolanda en barry
ja dat is even schrikken die prijs je bent mischien maar een keer in australie en als je het niet doet blijft toch het verlangen denk ik.is mischien al leuk als een vroeg verjaarsdagkado? wel wat groot in australie is ja alles groot.we hopen vlug te horen hoe het gegaan is groetjes oom leo tante gerda -
02 Juni 2012 - 09:24
Jos En Marion :
Hallo Jolanda en Barry,
Proficiat vandaag zijn jullie 1 maand getrouwd. Dus dat is vieren. Elk leuk moment geniet ervan. Als is 500 euro erg veel geld. Maar voor je het weet zit je weer hard te ploeteren op je werk hiervoor. Dus geniet van deze tijd en doe het, want wie weet of je nog eens in het leven zo'n kans krijgt We gaan de komende 10 dagen op vakantie naar Bayern. Dus we kunnen jullie even niet volgen met de verhalen. Komen wel een stuk korter bij jullie. Ha Ha . Maar goed na onze vakantie pakken we de draad weer op en lezen vol enthousiasme de verhalen. We willen toch niet afvallen tijdens de honeymoonquiz op 30 juni. Dus geniet ervan en tot rond half juni. groetjes Jos en Marion -
02 Juni 2012 - 09:42
Suzan En Engin:
schitterend dit hele verslag wat een levenslust van jullie en mooie trip dit moet je zeker doen met die tijgers kan jou het verschelen, je hebt ook je vekantiegeld gehad schiet op doen. Geniet van jullie verhalen.Goede reis nog verder